Over Van Messing:

Van Messing is echte pop maar toch in het Nederlands. Het volledig eigen repertoire van deze Leidse band varieert van catchy popliedjes, melancholische ballades tot onvervalste rocksongs. Voluit versterkt of louter akoestisch blijft het repertoire altijd overeind. De teksten zijn zeer belangrijk voor de band en bevestigen dat de keuze voor de Nederlandse taal niet voor niets is gemaakt.

In februari 2017 verscheen het tweede album van Van Messing: Verwarde mannen. Het album is de opvolger van het in de zomer van 2013 verschenen ‘Aan het einde van de dag’. Wat is gebleven op het nieuwe album is het herkenbare geluid, de persoonlijke draai en de unieke eigentijdse sfeer. Dit album lijkt ten opzichte van het eerste album meer in balans en verhaalt over de vergankelijkheid en de verwarring die dat kan losmaken. Maar ook hoe je hier met levenslust, humor en relativeringsvermogen mee kunt omgaan.

De muziek van Van Messing is te beluisteren op Spotify en te koop via iTunes. Om een van de albums op cd te bestellen is een bericht naar info@vanmessing.nl voldoende.

Van Messing bestaat uit:

Paul Pardon                zang, mondharmonica
Ton Bavelaar              gitaar, zang
Daan Andriessen       toetsen, zang, gitaar, mondharmonica
Coen Oldenkamp       drums
Ed Swart                      bas